Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-15-2018, 09:05 PM   #1
Ncayce
New Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
Default Turn signal Conquest 102 94'

Turn signal isnt working. Wondering if its a fuse and where to look for the fuse box for the turn signal.Found 1 fuse box and none are blown, If it isnt a fuse then what? Thank you in advance.
Ncayce is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2018, 07:35 AM   #2
Restorium
Senior Member
 
Restorium's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 162
Default

This might help, watch and listen closely to the symptoms and see if they match up;

__________________
1999 Sunsport with Ford Chassis
Restorium is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2018, 11:25 PM   #3
THenne1713
Senior Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Memphis
Posts: 110
Send a message via AIM to THenne1713 Send a message via MSN to THenne1713 Send a message via Yahoo to THenne1713
Default

On the 1995-2014.turn signals for REAR are in the fuse box in ENGINE COMPARTMENT, drivers side; there are 4 smaller red 10a fuses that are clustered together, 2 of these are rear lights; if REAR is blown, CHECK TRAILER WIRING HARNESS FOR DAMAGE/ SHORTS. 2) FOR FRONT TURN SIGNALS, FUSE is in the fuse box above driver's left foot, again small RED 10a. HOPE this helps w/ 1994
__________________
THenne1713
99-Conquest E450SD, 6.8, 2v, V-10
THenne1713 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 02:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.