Gulf Stream Owners RV Forum
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-02-2019, 03:46 PM   #1
racebitz
New Member
 
Join Date: Dec 2018
Location: Indianapolis
Posts: 12
Default GD Sunstream 2000 1991 main beam

Hi Folks

I am a wee bit stumped here: my dip beams work, but no main beams. The unit has 4 headlights, I assume 2 dip beam and all 4 main beam?
Anyhow, nothing at all from the 4 on main beam.
No power to the bulb (well the light, it is a sealed unit) when main beam is selected.
I checked fuses. Didn't know how to check the dip/main switch (it is mounted on the floor, foot activated). When I click to main beam the main beam light on the dash lights up, but it doesn't translate to the main beams leading me to believe it isn't the stitch.
Questions for my learned friends:
Should all 4 light on main beam?
Is there a relay or something i should be checking?

Thanks in acdvance.
racebitz is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2019, 03:38 PM   #2
Dennis4809
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Graham
Posts: 89
Default

What kind of chassis? Put your info in your signature block for better info. Check the high beam relay.
__________________
2006 Gulf Stream Friendship G7
350 Cat, Crusier Lift w/ Honda VTX
Blue Ox and 2014 Chevy Equinox AWD V6
Dennis4809 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2019, 09:26 PM   #3
racebitz
New Member
 
Join Date: Dec 2018
Location: Indianapolis
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Dennis4809 View Post
What kind of chassis? Put your info in your signature block for better info. Check the high beam relay.
Good point, thanks: updated!
It is on a Ford F Superduty. I managed to find the relay and it is clicking away, I got a replacement just in case but no progress.
racebitz is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2019, 08:34 AM   #4
Dennis4809
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Graham
Posts: 89
Default

Looks like itís time to get out the voltmeter. Is there 12vdc getting to the relay? Leaving the relay? Getting to the headlights? Lamps burned out?
My initial guess is that you find no voltage getting to the relay. Good luck,
Dennis
__________________
2006 Gulf Stream Friendship G7
350 Cat, Crusier Lift w/ Honda VTX
Blue Ox and 2014 Chevy Equinox AWD V6
Dennis4809 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2019, 09:01 AM   #5
Restorium
Senior Member
 
Restorium's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 377
Default

Hot wire the relay and see if that works. I would say it's the relay even though it clicks. Put power to the output off of the relay and see if the lights go on. Look for a bad connection off the relay.
__________________
1999 Sunsport with Ford Chassis
Restorium is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 02:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.