Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-08-2018, 08:10 AM   #1
jskeller
New Member
 
Join Date: May 2018
Location: Mason
Posts: 2
Default Joe & Shirley

Hello all
We just bought a used 2017 vintage cruiser. The battery is not being charged. The awning and hitch lift only operate off the battery. Any ideas what to check? The converter is putting out 13.5 volts

Thanks
jskeller is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2018, 04:12 PM   #2
Wmck
New Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 3
Default

You should be under warrantee
Bring it back for repair if you are

We have the 17 and have had issues with the electrical. Usually a loose wire
Wmck is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2018, 05:38 PM   #3
jskeller
New Member
 
Join Date: May 2018
Location: Mason
Posts: 2
Default

I found the problem. There are some overloads with reset buttons under the trailer in the front where the battery tied in. They were tripped. After I reset them everything has worked great
jskeller is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.