Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-13-2018, 12:40 PM   #11
MrT
New Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: Poulsbo
Posts: 4
Default

I don’t want to get in the middle of your thread, but I too have experienced that “drift”. My GS has an ignition interlock and when it won’t start that’s the first thing I look for. The condition in the past has been mostly associated with the jack that now has developed an obvious hydraulic leak. T
MrT is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2018, 04:28 PM   #12
Gt1954
New Member
 
Gt1954's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: Freeport
Posts: 8
Default

My coach sits for several weeks at a time. Yes, when I start it I have one or two lights and the beeper. Pushing any of the buttons does not stop them. The beeper times out.
__________________
1999 Sun Voyager 8348 V10
Gt1954 is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 06:32 AM   #13
Restorium
Senior Member
 
Restorium's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 180
Default

Sounds electrical to me.
__________________
1999 Sunsport with Ford Chassis
Restorium is online now   Reply With Quote
Old Yesterday, 07:08 PM   #14
Gt1954
New Member
 
Gt1954's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: Freeport
Posts: 8
Default

Had the time to trouble shoot today. Upon rechecking the high amp breaker, I found that it was tripped. (The little reset lever was down.) After resetting it, it all works again. Thanks for suggestions.
__________________
1999 Sun Voyager 8348 V10
Gt1954 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 10:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.