Gulf Stream Owners RV Forum

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-06-2008, 02:28 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2007
Location: Crossville,TN
Posts: 6
Default Totaaly Confused

I hope this goes through. When I log in all posts show a date of 09-04-07 and I still have not been able to add relies to posts. If I do not sign in and just"look" at posts they appear to have current dates. Help!!! Ken
Ken, summer Crossville, TN; winter somwherewhere wearing shorts is an every day occurence
ken1373 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2008, 06:41 PM   #2
Senior Member
Join Date: Sep 2006
Posts: 305

Is your computer's clock set to the right date?
mfa is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2008, 06:42 PM   #3
Senior Member
Join Date: Jun 2007
Posts: 386

Ditto as above. Your computer's date is what is stamped on your reply.
Check your computer's time and date in your control panel.

Safe Travels
Safe Travels
07 TM 40D;ISL 450 Cummins(upgraded). Very happy w/coach
Gnarly toad to scoot around.
Geocaching, hiking, fishing, National Parks, Civil War sites.
rdlamb is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2008, 08:27 PM   #4
Site Team
Join Date: Nov 2005
Posts: 898

Ken, Are you sure that you are not looking at your "join" date instead of the "posted" date at the top of your post?
I see that your join date is 09 Apr. 2007

GStream40 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.