Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-23-2021, 08:02 PM   #1
Canyon92587
New Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 5
Default Tail light replacement 2006 Independence

Multifunction tail light brake/turn signal not working. The parking light does work. I pulled out the unit which is labeled "Glo-Brite 9551". This is a sealed assembly. I tried to research it but apparently it has not been available for several years.

Has anyone come up with a solution for this?
Thanks for any help...................Jim
Canyon92587 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2021, 01:30 PM   #2
beachrunner
New Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 1
Default

I have the same issue. Same GS Independence 2007. Does yours have the rubber seals around the lens. How did you get the wiring out of the lite housing/lens? Does it unsnap or pull down or pry off? lets hope someone replys,
beachrunner is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2021, 02:42 PM   #3
Canyon92587
New Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 5
Default

You press in on an edge of the lens until it goes sideways, then you can pull it out.


It took a lot of silicone spray to get it to go back in.


You will find it is a closed assembly and I do not know what is inside.
If mine fails completely, I will take a Dremel and open it up.
Canyon92587 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
×