Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-04-2023, 06:37 PM   #1
[email protected]
New Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 22
Default Furnace not running

Gulfstream 2000 SunVoyger 8362 SVB
FURNACE Suburban SF42

Furnace was on & working-kept at 55 degrees because 22 degrees outside. Turned off & went to fill propane.
Came back & turned furnace back on & nothing.
Checked propane, checked fuses - now down in Florida warmer weather & still no furnace or fan or air conditioner working.
Is there a fuse we are missing? Fuse in thermostat fine. No breakers off.
What can we do???? Any help or advice appreciated

Retired on a small budget. RV fund about depleted & may need to stop RVing.

Julie & Mike
SPFD MO
julie.evans55@icloud.com is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2023, 09:46 AM   #2
Tropical
New Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 18
Default Furnace

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
Gulfstream 2000 SunVoyger 8362 SVB
FURNACE Suburban SF42

Furnace was on & working-kept at 55 degrees because 22 degrees outside. Turned off & went to fill propane.
Came back & turned furnace back on & nothing.
Checked propane, checked fuses - now down in Florida warmer weather & still no furnace or fan or air conditioner working.
Is there a fuse we are missing? Fuse in thermostat fine. No breakers off.
What can we do???? Any help or advice appreciated

Retired on a small budget. RV fund about depleted & may need to stop RVing.

Julie & Mike
SPFD MO

I had the same thing happened to me once after I filled the propane, and I purged my stove, top gas lines until I got a good flame, and then my furnace worked fine. It appears I had air in my propane lines.
Tropical is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2023, 12:36 PM   #3
[email protected]
New Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 22
Default

Thank you!
Found a fuse area under bed & found bad fuse. Replaced & ALL is working!!
I thought that black cover was for a speaker. Duh!

Julie
julie.evans55@icloud.com is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
×