Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-23-2019, 10:35 AM   #1
jloverbysr
New Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Default Slide

New to page. 1st time camping this year and the slide doesnít work on our 2002 BT Cruiser 5230. It makes no sound like there is no power. Is there a fuse somewhere? Thanks for any help! Johnny
jloverbysr is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2019, 06:34 AM   #2
Restorium
Senior Member
 
Restorium's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Nebraska
Posts: 557
Default

Check this thread out. It has some information about breakers and a picture of them;

http://www.gsowners.com/forums/showt...=mystery+slide
Restorium is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2019, 06:47 PM   #3
jloverbysr
New Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Default No power to slide

Quote:
Originally Posted by Restorium View Post
Check this thread out. It has some information about breakers and a picture of them;

http://www.gsowners.com/forums/showt...=mystery+slide

After our camping trip I took our camper to a local RV repair shop. They found that the battery store had hooked both of the slide wires to the negative post. Lucky for me that caused no damage. If they'd hooked they to my positive cable it would have been worse.
jloverbysr is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2020, 03:08 AM   #4
Tribewinds
New Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 4
Default

Make sure your emergency brake is engaged first.
Tribewinds is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 06:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×