Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-10-2020, 08:25 AM   #1
bbaker
New Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 4
Question Backup cameras

Just purchased an 03 sun voyager and the backup camera doesnít work. An tips as to what might be wrong? Or something compatible with the current wiring to plug and play? Thank you!
bbaker is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2020, 02:36 PM   #2
Sudsy
Senior Member
 
Sudsy's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Mechanicsville, Md.
Posts: 478
Default

I used this system:




.

It's wireless and works very well. I tapped in to the existing 12Vdc wire that powered the original. Same thing up front. It fills the space nicely with Velcro. You will need to cut a hole to allow the antenna connector to shoot thru. I put a 1 foot extension on the front antenna and a leave it exposed. I bought an extra camera and mounted it on the ladder facing to the left so I can see gas pumps. I powered it from the running lights. Just need to remember to turn on parking lights.



Sudsy
__________________
2005 Sun Voyager Workhorse W24 with 8.1 ltr Chevy. Allison 2100 transmission. Full body paint.
Sudsy is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2020, 04:56 PM   #3
bbaker
New Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 4
Default

Thank you for the reply! There don’t seem to be anything where you sat I used this system to open.
bbaker is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2020, 07:53 PM   #4
Sudsy
Senior Member
 
Sudsy's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Mechanicsville, Md.
Posts: 478
Default

https://www.amazon.com/Digital-Wirel...CG0RZG7VV9F3BZ




See if this works.



Sudsy
__________________
2005 Sun Voyager Workhorse W24 with 8.1 ltr Chevy. Allison 2100 transmission. Full body paint.
Sudsy is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2020, 09:28 PM   #5
bbaker
New Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 4
Default

Great that works, thanks Sudys!
bbaker is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 09:20 AM   #6
Frutza
Senior Member
 
Frutza's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 234
Default

What system is it? Voyager? No power? Monitor or camera problem?
__________________
Mike & Becky
2005 Crescendo 8356
Frutza is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2020, 06:18 PM   #7
bbaker
New Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Frutza View Post
What system is it? Voyager? No power? Monitor or camera problem?
Really canít say what kind since have it in storage. Jut know that there is nothing on the monitor. Iíll will get more information. Thank you!
bbaker is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 01:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×