Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-29-2007, 12:44 PM   #1
by8s
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 40
Default Headlight Problem

We have a problem with our headlights and have been stubbornly trying to troubleshoot it ourselves for a long time. Normally we don't have low beams, but have high beams. After being parked for a while the lights work perfectly except that the high beam indicator light is on all the time. Brighter when on high beam and dimmer when on low beam. I notice that someone has added a jumper wire from one headlight wire (a white one) to another. I'm thinking the trouble may be in the steering column since I move it just before driving the unit and have been reluctant to try to tear into it. Would appreciate any input. Thanks.
by8s is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Headlight Upgrade jjrowan Class A 2 03-11-2020 07:56 AM
Headlight Lens 11B Class A 0 10-12-2014 01:19 PM
headlight switch dieseldoctorusa Electrical 0 01-19-2014 03:12 AM
Headlight switch kenairmk Class A 12 11-11-2010 11:37 PM
Headlight Bezel mark2line Class A 4 06-02-2010 12:05 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 02:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×