Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-07-2020, 10:33 AM   #1
Suzy Qs owners
New Member
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 4
Smile 2018 GS Capri 218MB new owners!! light trouble

Hello!!
We just purchased our 2018 Capri about 2 weeks ago. This weekend was our maiden voyage. We checked all the lighting before we put it in storage and everything worked. We noticed before our trip the R side blinker and brake was not working but the running lights were. Today we took it back to storage and checked everything again this time all the running lights work but the brakes and blinkers don't. Has this happened to anyone else? FYI our Capri is the AmeriLite model 218MB but retro looking in turqoise.
Suzy Qs owners is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2020, 07:31 PM   #2
Michigan Scott
New Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 6
Default

Most likely bad connection where trailer plugs into your tow vehicle. Clean everything up and maybe bend some terminals so they make better connection. If that doesn't work use a test light to check all terminals.
Michigan Scott is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 03:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
×