Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
Gulf Stream Owners RV Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-10-2023, 06:39 PM   #1
FourTgran
New Member
 
Join Date: Feb 2022
Location: Bradenton
Posts: 1
Default GS Newbee

Hello all,


I'm new all around, first time rving, first rv, first post. I'm sure I'm gonna need a lot of help!


My rig:


2004 GS BT Cruiser 5270
Still trying to figure things out.
It's old but has alot of charm
FourTgran is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2023, 10:27 AM   #2
gr8day
New Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: San Francisco East Bay
Posts: 6
Default

I have a 2005 5270. They have changed little over the years. Yell if I can help.
gr8day is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2023, 11:42 PM   #3
Bren
New Member
 
Join Date: Aug 2023
Posts: 4
Default BT Cruiser Facebook page

https://www.facebook.com/groups/801836794759245/?ref=share

Check out this new Facebook page for B Touring Cruisers.
Bren is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2023, 12:33 PM   #4
Carolyn A
New Member
 
Join Date: Jul 2023
Location: Huntsville
Posts: 1
Default

We have a new to us 2006 Vista Cruiser. I don’t think the anode rod has ever been changed. Previous owners never used the shower. It works fine… but seems like we should change it and we can’t figure out how to get it out. ?�� We also have. 2021 Rockwood TT so it seems strange to us.
Carolyn A is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2023, 03:52 PM   #5
RJW
New Member
 
Join Date: Aug 2023
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by FourTgran View Post
Hello all,


I'm new all around, first time rving, first rv, first post. I'm sure I'm gonna need a lot of help!


My rig:


2004 GS BT Cruiser 5270
Still trying to figure things out.
It's old but has alot of charm
Thanks. Went through the switch board on the dash last night. Has power through the switches. Checked the brakes released which test correct. The slide switches are powered as they power to the solenoid. I think I’m down to either the pressure switch or the motor for the pump may be toasted. Any thoughts? Thanks!
RJW is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 08:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
×